KONYA / ÇUMRA - Abditolu İlkokulu

Abditolu İlkokulu

ABDİTOLU MAH. ABDİTOLU CAD. NO 25 ÇUMRA / KONYA
Vizyon
Nitelikli eğitim öğretim faaliyetlerini kullanarak, ulusal ve uluslar arası başarılara imza atan bir kurum olmak.
Misyon
Geleceğimizi şekillendirecek genç nesillere, çağdaş eğitimin olanaklarını sunmak için; elinde bulunan imkanları en iyi şekilde kullanabilen kurumlar arasında olmak.
Başarılar
Her geçen yıl okulumuzun eğitim kalitesi artmakla birlikte öğrencilerimize ve velilerimize eğitim öğretimin önemi farkettirilmekte ve liselere yerleştirilen öğrenci sayımız artmaktadır.
Ders Başlama : 09:00 Ders Bitiş : 14:30
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
Abditolu İlkokuluna, Karkın-Küçükköy-Abditolu toplu taşıma araçları ile Konya´dan ulaşım imkanı vardır. Çumra´dan toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı yoktur. Abditolu İlkokulu, Konya merkeze 30 dakika mesafededir.
Derslerimiz 09.00 da başlamaktadır. Saat 14.50 de bitmektedir.
Yerleşim Yeri
Abditolu İlkokulu, Abditolu Köyündedir. Abditolu Köyü, Konya ile Çumra arasında ova üzerine kurulmuş 100 hane ve 650 nüfusa sahip küçük bir köydür. Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Doğusunda Hayıroğlu Kasabası, kuzeyinde Erler ve Şatır Mahalleleri, güneyinde Dedemoğlu Köyü, güneydoğusunda Küçükköy Köyü yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Abditolu İlkokulu, Konya ile Çumra arasında olup Konya´ya 25 km. Çumra´ya ise 27 km mesafede yer almaktadır.
Okulun Hizmet Puanı: 14